• en
  • sv

Mer information om formstabila lösningar för maskiner

I mer är 50 har Microbas byggt ett gediget kunnande, erfarenhet och ett globalt nätverk av leverantörer och samarbetspartners för att uppfylla högsta tänkbara förväntningar från några av världens mest krävande kunder.

Kontakta våra experter för mer information:

Maskiner & Mekatronik

Microbas levererar högpresterande stabila lösningar för maskiner och mekatronik

Drivna av perfektion

Microbas har många års erfarenhet av att leverera mekaniklösningar med extremt hög noggrannhet till avancerade maskin- och mekatronikapplikationer. Vår organisation är specialiserad på tillverkning av komplexa och noggranna system och komponenter i lägre volymer. Detta gör oss till en optimal samarbetspartner för mekaniklösningar och komponenter till mekatronikindustrin.

Vi är specialiserade på att skapa maximal precision och dimensionsstabilitet i de komponenter vi levererar. Vår utgångspunkt är därför alltid det specifika materialets förutsättningar.

Vi bearbetar huvudsakligen diabas, granit, keram och glaskeram som till exempel Zerodur, Sital och ULE. Men vi har även stor erfarenhet av specialglas (borosilikat och kvartsglas) samt metaller som aluminium, rostfritt stål, ferrit och speciallegeringar i titan och Invar (Nilo).