• en
  • sv

3D-Skrivare

Microbas levererar maskinfundament och precisionskomponenter med hög finish till 3D-skrivare

IMG_2277_mechatronics_machinery_large

Helhetsansvar - mekanik

Idag är industriella 3D-skrivare ett reellt produktionsalternativ för komplexa produkter och komponenter. Det har lett till ökad efterfrågan på noggranna och dimensionsstabila maskinplattformar att bygga skrivarfunktionaliteten på. Microbas samarbetar med en stor skandinavisk tillverkare av 3D-skrivare där vi är leverantör av finmekaniska komponenter.

Vi levererar maskinfundament i läppad formbeständig diabas med frästa luftlagerkanaler. Detta ger friktionsfria rörelser i maskinen och maximal stabilitet och bästa förutsättning för att maskinen i sin tur skapar optimal prestanda.

Kunden har även glädje av vår förmåga att skapa fina toleranser och topfinish genom att köpa fleroperationsbearbetade komponenter i aluminium och rostfritt från oss. Därigenom får vår kund samma leverantör av finmekanik till hela maskinen.

Genom våra ultranoggranna komponenter för 3D-skrivare är vi återigen en del av en omvälvande industriell utveckling som kommer att förändra tillverkningsindustrins syn på vad som är möjligt!


Sharing is caring
Share Button