• en
  • sv

Innovation och precision - mot nya affärsmöjligheter

I över 50 år har Microbas samarbetat med innovativa företag för att utveckla metoder och produkter som haft en omvälvande inverkan på våra dagliga liv.

Ledande inom läppning och maskinbearbetning

Microbas är en av världens ledande företag inom precisionsläppning. Vi har utvecklat metoder och mättekniker som bidragit till revolutionerande produkter för vårt dagliga liv. Skärmen du tittar på nu skulle till exempel inte haft tillnärmelsevis så hög upplösning som den har om det inte vore för våra läppare och CNC-operatörer.

Bli partner med Microbas

Vi arbetar ständigt med att utveckla nya marknader och samarbetspartners för nya applikationer och produkter. Har ditt företag en kompletterande kompetens eller vill samarbeta i ett specifikt projekt? Vill du utveckla en ny produkt eller en ny marknad där vi kan vara behjälpliga? Tveka inte att kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal om hur vi kan samarbeta för att ta tillvara alla möjligheter.

Microbas tillhör LakeWall Holding. Tillsammans med ett antal kunder och intressenter arbetar LakeWall Holding för att hjälpa till med expandering på en större marknad genom finansiering eller genom sitt globala nätverk av kontakter. Besök www.lakewall.com för mer information.

AboutUs-Partnership